Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie się znajduje i jak uzyskać do niego dostęp?
Looking at the grille by the right headlight it's 4" from the passenger side of the beginning of the grille and 2" down from the top of the grille. You can't miss it.High or low? Do you remember which side?
Czy sprawdzałeś, czy nie ma uszkodzeń przez gryzonie? To właśnie spotkało mój. Przegryzł wiązkę przewodów za osłoną zderzaka.Zmieniłem swój dzisiaj rano, ale kontrolka silnika wciąż się świeci, a wskaźnik temperatury zewnętrznej wciąż nie działa. Nie wiem już, co robić. 2013 Dodge Challenger RT
Musi to być szczególnie smaczny przewód. Właściwie to zleciłem dealerowi wymianę przewodu. Wizyta za 400 dolarów. VC (Varmint Cong) dostał również przewód światła obrysowego. Cieszę się, że sam znalazłeś problem. Mój był w miejscu, którego nie mogłem zobaczyć ani poczuć.Mieliście absolutną rację. Sprawdziłem wiązkę przewodów nad czujnikiem i miała ona nadgryzione miejsca, nie do końca przerwane, ale wystarczające, aby spowodować zwarcie. Czy wymieniłeś tę część wiązki i jeśli tak, to gdzie znalazłeś tę część?
Pobiegaj do sklepu z częściami samochodowymi i użyj ich narzędzia, aby wyczyścić kod, a następnie sprawdź, czy powróci.Cóż, wymieniłem wiązkę przewodów na nową z Mopar ($42), przeokablowałem ją, wymieniłem czujnik, ale kontrolka silnika wciąż się świeci i nie chce zgasnąć. Skończyły mi się odpowiedzi.
Może jakieś inne przewody zostały uszkodzone.Cóż, posiadam jedno z narzędzi skanujących i kiedy kasuję kod, natychmiast wraca. Więc już to próbowałem.