Dodge Challenger Forum banner
21 - 36 of 36 Posts
Jestem w podróży służbowej i wrócę do domu w przyszłym tygodniu. Ale pokrywa bagażnika to tylko zdejmowana część. Powinna być gdzieś na nadwoziu. Myślę, że najpierw muszę sprawdzić pod przednimi siedzeniami, a później panel deski rozdzielczej. Podłoga jest sprawdzana od spodu.

OregonScat to kolejne forum?
Członek tutaj, który zajmuje się naprawami powypadkowymi

Facet

Discussion starter · #22 · (Edited)
Dziękujemy za kontakt z FCA US LLC. Doceniamy Twoje zapytanie.
Numer Vin. # znajduje się w kilku miejscach na pojeździe. Numer Vin. # powinien być wybity na bloku silnika i może być również na szynie nadwozia pod dywanikiem. Zalecamy zabranie pojazdu do lokalnego dealera FCA w celu uzyskania pomocy w zlokalizowaniu wybitego numeru Vin. #.
Jeszcze raz dziękujemy za kontakt z FCA US LLC.

Fotele zdemontowane. Brak numeru VIN pod dywanikiem. Dodge nie zna swojego produktu?!
Chyba że pisali o innej szynie? Ale której, gdzie... Czy ktoś wie?
Nie wiem jak tam, ale tutaj policja powiedziałaby ci numer VIN twojego pojazdu, ale nie powiedzieliby ci, gdzie się znajduje.

Discussion starter · #26 ·
Po moich wysiłkach zakładam, że ten wybity numer VIN nie istnieje w modelach sprzed 2015 roku. Najbardziej zdumiewająca jest dla mnie odpowiedź Dodge'a, że "może" to obejmuje również nieobecność, nieistnienie. Krótko mówiąc, wrobili mnie.

Czy powiedzieli, że musi to być podwozie, czy zaakceptują blok?

Szukałem dość sporo i wszystkie lokalizacje zostały zasugerowane w tym wątku. Właściciel Chargera potwierdził w Belgii, że znalazł go "pod maską nad prawym amortyzatorem".

A Guy

Czy nikt jeszcze nie odkrył, że numer VIN jest przechowywany w PCM...

Ten gość próbuje zarejestrować swój samochód w obcym kraju i mówi, że wymagają fizycznie wybitego numeru VIN na podwoziu. Naklejki, silnik i PCM nie pomagają w jego sytuacji.
I prawdopodobnie również nie FCA...

Znalazłem coś, co mówi, że numer VIN jest wybity we wnętrzu na poprzecznicy przed fotelem pasażera pod dywanikiem. Mówi, żeby przesunąć siedzenie do tyłu i tam jest klapa w dywaniku i widać tam wybity numer VIN.

Discussion starter · #32 ·
Drodzy Ludzie! Dziękuję za Wasze zaangażowanie! Słuchajcie! Samochód zarejestrowany! Odbity numer VIN prawdopodobnie nie istnieje w tym modelu, ale gość ze stacji diagnostycznej autoryzował jako ekspert, że ten egzemplarz jest legalny! Przygotował kilka papierów i poszedłem z nimi do Urzędu Miasta. Po 15 minutach i zapłaceniu 256 złotych (~65$) otrzymałem tablice i papiery! Godzinę później byłem w drodze!!! Wrrrmmm, wrrrrooommm!!!:p

Złoty dobrze wydany! Gratulacje (y)

Facet

Pokażmy kilka zdjęć Twojego samochodu i zróbmy kilka podczas następnej podróży, pokazując polską wieś. Baw się dobrze!

owns 2023 Dodge Challenger Scat Pack Wide Body
21 - 36 of 36 Posts