Wszyscy właściciele chally, ta sprawa z oknem została wycofana tylko dla challys z Kanady z 2011 roku. Ale Chrysler odmawia dostrzeżenia, że jest to problem z lat 2010-2015, 16. Jeśli się nie zbierzemy i nie złożymy skargi do Dodge, nie zamierzają oni wymieniać tego, co celowo zrobili. Nadal używali tych samych części, jestem tego pewien, powiedział jeden z właścicieli chally, który miał chally z 2014 roku. Chciałbym rozpocząć petycję zbierającą e-maile w sprawie problemu, aby przedstawić je Dodge. Problem ten powoduje nie tylko rozładowanie akumulatora, ale także inne problemy, takie jak osłabienie akumulatora, co powoduje przegrzanie alternatora, co powoduje nieprawidłowe działanie czujników w samochodzie, ponieważ jeśli akumulator nie działa prawidłowo, czujniki mogą być nieprawidłowe, powodując przedwczesne kody, a następnie ostatecznie części, takie jak pompa paliwa, które przeciążają skrzynię biegów i przedwcześnie redukują biegi, ponieważ czujniki prędkości nie działają tak, jak powinny. Miałem z tym do czynienia przez prawie 2 lata, odkąd kupiłem mojego challengera 2013 r/t w grudniu 2018 roku przy przebiegu 27.+++ mil w ciągu pierwszych 30 dni, powiedziałem napleton dodge z wpbch, fl, że zapalają się kontrolki abs i antiskid, okno podnosiło się i opadało, gdy pojazd był wyłączony, mój akumulator się rozładował, moje tarcze piszczały, ale to zupełnie inny problem, jaki ma dodge z challys i chargerami r/t. Tak czy inaczej, powiedzieli, że to tylko reset czujnika, zresetowali mój samochód i powiedzieli, że jest naprawiony, tarcze, wymienili tylne hamulce i nadal piszczały, znowu zupełnie inny problem. Ale czujniki prędkości włączały się i wyłączały przez jakiś czas, mówiąc, że to normalne dla wieku samochodów, że są w porządku, a nie były. Skrzynia biegów z powodu problemów z czujnikami i ciągłego problemu z oknem, które rozładowuje akumulator i powoduje przedwczesną redukcję biegów, kiedy myślałem, że to normalne, ponieważ powiedziano mi, że to mocny silnik, będzie miał trudniejszą redukcję biegów, normalne silniki musiały zostać wymienione przy przebiegu 42 000 mil, pompa paliwa była przeciążona, ponieważ czujniki nie działały i wysadziła 2 pompy paliwa, jedną w drodze, a drugą, gdy mój mechanik, któremu ufam swoim życiem i którego znam od jakiegoś czasu, zanim został moim mechanikiem, założył nową i z powodu zwarcia spowodowanego ciągłym rozładowywaniem akumulatora, musiała zostać wymieniona, a on wytropił zwarcie, które zostało spowodowane przez czujniki prędkości, ponieważ akumulator spowodował ich zwarcie z powodu okna, które ciągle się podnosiło i opadało, aż w końcu znalazłem sposób, aby im na to zapobiec, wyjmując bezpiecznik i wkładając go w gniazdo manekina, gdzie powinien był być bezpiecznik szyberdachu i muszę to robić za każdym razem, gdy wsiadam i wysiadam z samochodu, jeśli zostawiam go zaparkowanego. Teraz nie mówię, walczcie o to wszystko. Chociaż dodge powinien być odpowiedzialny za efekt domina, powinni wziąć odpowiedzialność za problem z oknem, bez względu na to, kto go ma i w którym roku. Musimy mieć dość firm i korporacji produkujących rzeczy, które psują się chwilę po ich zakupie. Mogą produkować swoje produkty tak, aby wytrzymały dobre 10 lat, to absolutnie możliwe... W każdym razie, to wszystko, co ktoś chce, aby chrysler dodge jeep był odpowiedzialny za swoje działania. Proszę, napisz do mnie e-mail z problemem z oknem i innymi rzeczami, które Twoim zdaniem mogły spowodować problem z oknem na adres
Tinas.Challenger.13@gmail.Com
Dziękuję
Tina Monroig