Dodge Challenger Forum banner
81 - 100 of 110 Posts
Discussion starter · #81 ·
Lista opcji to arkusz budowy, zawiera listę całego wyposażenia. Naklejka na szybę zawiera główne elementy wykończenia oraz niektóre standardowe funkcje i wyposażenie opcjonalne (pakiety).

• Like
Reactions: clazar2121
Any dealer. If so who do you see
Zazwyczaj zrobi to facet od części lub dział serwisu, jeśli są w porządku. A ich arkusz budowy jest lepszy, ponieważ otrzymujesz również kody opcji.

Możesz też wysłać e-mail do FCA ze strony głównej Dodge, a oni mogą wysłać Ci jeden.

Wysłane z mojego SM-N960U przy użyciu Tapatalk

Arkusz budowy nie stanowi problemu. A co z informacjami na temat podziału numerów produkcyjnych tutaj, w Kanadzie? Wiem, że nasz jest jednym z 11 w kolorze indygo w '19 (Kanada), ale podobno został specjalnie zamówiony i ma kilka dobrych opcji...

FCA nie udostępniła żadnych informacji o samochodach na rynku kanadyjskim, jak mówią, obawy dotyczące prywatności.

Oto e-mail, jeśli chcesz spróbować jeszcze raz.

Wysłane z mojego SM-N960U używając Tapatalk

Kiedy miałem Challengera z 2012 roku, mogłem skontaktować się z Chryslerem i uzyskać nie tylko kartę budowy, ale także taką, która miała wszystkie kody. Użyłem tych kodów, aby stworzyć staroszkolną tabliczkę błotnika, którą pomalowałem i umieściłem pod maską. Użyłem powyższego linku e-mail, aby spróbować uzyskać te same informacje... Nie mam nadziei, ponieważ mój samochód był pierwotnie samochodem kanadyjskim. Opublikuję wyniki.

Kiedy miałem Challengera z 2012 roku, mogłem skontaktować się z Chryslerem i otrzymać nie tylko arkusz budowy, ale także taki, który miał wszystkie kody. Użyłem tych kodów, aby stworzyć staroszkolną tabliczkę błotnika, którą pomalowałem i umieściłem pod maską. Użyłem powyższego linku e-mail, aby spróbować uzyskać te same informacje... Nie mam nadziei, ponieważ mój samochód był pierwotnie samochodem kanadyjskim. Opublikuję wyniki.
Mogłem uzyskać kody do mojego kanadyjskiego samochodu, ale nie mogłem uzyskać naklejki na szybę. Musi być jakiś sposób, ponieważ dokumenty od faceta, od którego go kupiłem, miały kopię naklejki na szybę o wymiarach 8 1/2" x 11" na zwykłym papierze. Zawsze mógłbym zanieść to do drukarni i zlecić im wykonanie jej w normalnym rozmiarze, ale to jest nisko na mojej liście rzeczy do zrobienia w tej chwili, biorąc pod uwagę całą pracę nad moją budową.

• Like
Reactions: clazar2121
Możesz wprowadzić swój numer VIN# w tych linkach, aby uzyskać kopię PDF naklejki okiennej i/lub arkusza budowy. Należy pamiętać, że naklejki okienne są zazwyczaj dostępne tylko przez kilka lat. Jeśli nie są już dostępne, otrzymasz komunikat o błędzie "Sorry, There is no window sticker available for this vin". Upewnij się, że numer VIN# jest pisany WIELKIMI LITERAMI

Naklejka okienna
----------------
Dla Kanady, niektórzy mówią, że to działa, podczas gdy inni nie

----------------

Użyj swojego numeru VIN, aby uzyskać naklejkę okienną Dodge

(Przewiń trochę w dół do pola, aby wprowadzić numer VIN#, a następnie przewiń do dołu strony wyników, najedź kursorem na naklejkę okienną, aby wyświetlić opcje pobierania lub drukowania w prawym górnym rogu)

Arkusz budowy

A Guy
Oba linki do arkusza budowy i naklejki okiennej działały dla mnie dzisiaj wieczorem dla mojego R/T z 2016 roku. Dzięki! Mój samochód rozpoczął życie jako samochód do wynajęcia Avis.

Masz szczęście, wiesz, że Twój samochód był dobrze utrzymany i oczywiście nigdy nie nadużywany;):eek:
:ROFLMAO: Tak, muszę przyznać, że byłem trochę rozczarowany, widząc, że spędził swój pierwszy rok i 10 miesięcy jako wynajem. Ponad połowa mil, które ma dzisiaj, została przejechana w tym czasie. Ugh! Samochód ma 84 tys. na odom.

:ROFLMAO: Tak, muszę przyznać, że byłem trochę rozczarowany, widząc, że spędził swój pierwszy rok i 10 miesięcy jako wypożyczalnia. Ponad połowa mil, które ma dzisiaj, została na nim w tym czasie. Ugh! Samochód ma 84 tys. km na liczniku.
Cóż, po prostu utrzymuj go w czystości i pilnuj oleju silnikowego ;)

81 - 100 of 110 Posts